RUIMTE OM TE BELEVEN

Voldoende ruimte om je droomhuis te realiseren en van je privacy te genieten. En dan ook nog lekker centraal gelegen tussen aantrekkelijke steden en fraaie natuurgebieden. Waar vindt u zoiets nog in Nederland?

KEUZEVRIJHEID BEPAALT WOONGENOT

Toegegeven, dit soort locaties worden steeds schaarser. Daarom mag u gerust van een ‘buitenkans’ spreken dat we het ambitieuze plan ‘Leef Leeuwerik’ kunnen aanbieden. In een groene omgeving, ten zuidoosten van de kern van Dongen en direct ten zuiden van het al bestaande bungalowpark, bieden wij bouwkavels aan van 1040 tot 1156 m².

Niet alleen ruimte staat garant voor kwaliteit van wonen. Woongenot begint bij keuzevrijheid. Bijvoorbeeld in bouwstijl. Waar houdt u van: klassiek of modern?
Dat is aan u! Het bestemmingsplan van ‘Leef Leeuwerik’ staat namelijk de ontwikkeling van hypermoderne tot traditionele woningen toe. U heeft hier dus een zeer vrije keuze op een vrij kavel.

BOUWKAVELS (1054-1176 M2)
CENTRAAL IN DONGEN

AANGENAAM DONGEN

Ook met een riant kavel en een heerlijke woning draagt een aanlokkelijke omgeving sterk bij aan ‘het leven beleven’.

OVERAL DICHTBIJ

Over keuzevrijheid gesproken: vanuit 'Leef Leeuwerik' bent u snel in heerlijke steden als Breda, Tilburg, Den Bosch of Eindhoven. Lekker shoppen, uitgaan, genieten van een expositie of theatervoorstelling, alles binnen handbereik. Zelfs Eindhoven Airport! Vanuit uw droomwoning bent u zo in de jachthaven van Drimmelen, de Biesbosch, de Loonse en Drunense duinen of de vennen bij Oisterwijk.

Met de kinderen of kleinkinderen kunt u zelfs op de fiets naar de Efteling in Kaatsheuvel. Dongen zelf heeft goede onderwijs-voorzieningen, zoals diverse basisscholen en het Cambreur College voor vmbo, havo en vwo. In Tilburg en Breda zijn er vele opleidingen voor hoger onderwijs.

Zowel vlakbij Dongen als in de omgeving vindt u vele fraaie golfcourts, evenals maneges en vele sportaccommodaties. Ook op dit gebied valt er veel te kiezen!

PERSOONLIJKE AANDACHT

Om uw leefcomfort te optimaliseren biedt het plan 'Leef Leeuwerik' nóg iets extra’s. Bij het realiseren van een droomhuis komt immers veel kijken. Niet alleen de bouwstijl van de woning speelt daarbij een rol, maar ook de vele keuzes die u moet maken in de gewenste functies, materiaalgebruik, licht, keuken en badkamer, interieur- en tuininrichting. Keuzevrijheid is een grote luxe, maar te veel keuze of het onvoldoende vertrouwd zijn met de vele aspecten van een

bouwproces kunnen de vreugde frustreren. Om die reden bieden wij naar wens professionele begeleiding aan tijdens het bouwtraject. Naast de rol van de makelaar, kunt u denken aan het inschakelen van een architect, interieurarchitect, tuinarchitect, aannemer e.d. tot zelfs het formeren van een compleet woonteam. Zo krijgt u de persoonlijke aandacht die van uw kavel een droomplek maakt.

DIRECT CONTACT

U wilt meer weten of misschien wel een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden van deze bouwkavels?

Neem direct contact op met Kanters Garantiemakelaars te Dongen. De makelaar die u er graag alles over vertelt. Telefoon 0162 31 55 51